7BkWNS9RRylBGp4q2Wn7PWrkK6M GHOST WRITER On-Line: TERIMA KASIH NURUL IZZAH !!

Sunday, 25 November 2012

TERIMA KASIH NURUL IZZAH !!



Nurul Izzah is in hot soup. Dia saman Utusan Malaysia kerana kononnya media itu memutarbelitkan kenyataan dia tentang kebebasan beragama di dalam satu forum. 

Tetapi dek anak bekas banduan yang didapati menyalahgunakan kuasa ini, DAP naik lemak dan tunjukkan their true colours...racist dan tidak suka kepada Melayu dan Islam!

Macam mana Nurul Izzah mahu menang kes sedangkan geng DAP dia pun faham dan terangkan perkara yang sama dilaporkan dalam media perdana itu?? Habis la Izzah ooiii....

Korang baca YB DAP celaka sorang ni. Jangan lupa, dia pernah hina makin umat Islam yang buat demo bantah filem hina Islam. Selamba je celaka sorang ni tweet makin kita semua.

Yang bawah ni pula lagi teruk! Dia kata, selepas umur tahuin 18, semua orang bebas memilih agama termasuk orang Melayu.

Maksud celaka DAP ni, korang yang berumur 18 tahun nanti bolehlah tukar agama Krisitian ke Buddha ke...no hal. 

Tak ke kurang ajar namanya tu!! Kalau DAP ada orang-orang macam ni dalam parti tu, macam manalah kedudukan Melayu dan Islam jika DAP dan pembangkang menang PRU?


Anwar sudah konfem jadi kuda kepang pada DAP. Lepas tu, no more Melayu itu Islam sebab DAP dan Nurul Izzah kata kita bebas pilih agama!

Memang celaka DAP ni. Tapi si Izzah punya kepala jugak!

No comments:

Followers

Follow by Email

Popular News

REFERENCE

There was an error in this gadget